Daglig Rengjøring

Vårt varemerke er kvalitet - Fornøyde kunder er vår referanser

Er du på jakt etter en bedrift som leverer daglig renhold til kunder i Bergen?

Bergen Rengjøringsselskap AS er en av bedriftene som har drevet lengst med renhold i Bergen. Helt siden vår oppstart i 1961 har vi hatt bestrebet å til en hver tid være oppdatert på de nyeste produkter og metoder innen vårt fag. Vi gjennomfører daglig renhold av alle typer lokaler, fra offentlig sektor til det private næringsliv. Vi jobber og bestreber oss i å levere kundetilpassete løsninger.
Profesjonell

Profesjonell

Punktlig

Punktlig

Nøyaktighet

Nøyaktighet

Image

Hvordan virker det?

Vårt renholdsbyrå har mange faste kunder, men tar imot nye på forespørsel. Alle våre tjenester blir utført av våre profesjonelle renholder. For å oppnå et godt resultat på tjenestene Bergen Rengjøringsselskap AS utfører, prøver vi å tilpasse riktig tjeneste, utifra kundens behov. Det er mange detaljer som er viktig for hvert enkelt renholdsoppdrag. Når vi mottar et oppdrag, sørger vi for at de involverte arbeiderene våres får en grundig gjennomgang om hva som er viktig ved nettopp ditt prosjekt. Våre erfarne medarbeidere tar ansvar for å opprettholde et godt innemiljø ved å ta riktige valg når det gjelder utstyr, kjemikalier og grundig opplæring på stedet.

Vår prioritet er å bygge tillit mellom Bergen Rengjøringsselskap og våre kunder gjennom konsekvent kvalitet i vårt utførte renholdsarbeid. Vi er kjent for vår fleksibilitet og rask oppfølging når det gjelder daglig renhold.

Bergen Rengjøringsselskap AS  er en total leverandør. Med vår mange års erfaring er vi kjent for vårt gode arbeid, med høy kvalitet. Vi har i dag en lang referanse liste på fornøyde kunder i Bergen.

Vi tilbyr følgende innen daglig renhold i Bergen:

Image
✔  Renhold etter behov
✔  Tepperens
✔  Vindusvask
✔  Bedriftsrenhold
✔  Vasking av barnehager
✔  Byggvask
✔  Nedvask av boliger
✔  Nedvask av de fleste typer lokaler
✔  Boning av lenolium, venyl, tre og stengulv
✔  Vask av skoler
✔  Industrirenhold

Trenger du vaskehjelp?

Ønsker du å bli oppringt eller at vi kommer på en gratis befaring. Legg igjen navn og telefonnummer, så tar vi kontakt.
Dette feltet må fylles ut!
Image

Åpningstider

Mandag - Fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag og søndag stengt

Adresse:

C. Sundsgate 62
5004 Bergen

Kundeservice

Telefon - 55 31 37 25
 E-post - firmapost@brs.no